Nervøs for reaksjonene

Etter jeg la du innlegget → LITT AV MIN HISTORIE SOM FOSTERBARN ← har jeg fått utrolig mange fine og rørende tilbakemeldinger. Dette er andre gangen jeg har lagt ut dette innlegget, siden jeg ikke klarte å ha det ute sist gang. Jeg har ærlig vært ganske redd for hvilke reaksjoner jeg skulle få av dere, da dette er et ganske ærlig og drøyt innlegg. Det er jo så åpent, sårt og et innlegg med fakta, om hvordan jeg og andre uheldige barn faktisk kan ha det. Det jeg synes er utrolig skummelt, er at det ikke alltid synes utenpå, at et barn faktisk har det slik. Selv tok det meg årevis før noen merket det, og turte å si fra. Skal heller ikke glemme å nevne de menneskene som faktisk var verdens beste for meg og virkelig reddet meg til slutt💎

Jeg ville bare i et eget innlegg til alle dere som har gitt meg tilbakemeldinger, kommentarer og delinger. Jeg er helt rørt over hvor mange fine mennesker det er der ute, og flere av dere har fått meg til å gråte av glede. At noen faktisk ser min historie, at jeg blir hørt… Klarer ikke å beskrive med ord hvor utrolig mye det betyr for meg. 

Siden jeg skrev innlegget for ett år siden å slettet det, så tror jeg kanskje at jeg bare trengte denne tiden til å tørre å dele. Jeg gir meg en klapp på skulderen for å faktisk ha delt. 

Nå har jeg lagt ut, noen har lest og jeg har fått flotte tilbakemeldinger som har gjort meg enda sterkere. Det neste jeg vil oppnå, er og få innlegget opp og frem. Jeg vil gjøre det jeg kan for at det skal nås videre ut til Norges befolkning, men da trenger jeg virkelig deres hjelp. 

VÆR SÅ SNILL Å DELE INNLEGGET MITT HVOR ENN DU KAN DELE DET – TRYKK HER for å komme direkte til gjeldene innlegg.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg